Full Name
Krokodili AL
 
Biography
Pra, kemi tre subjekte - lufta, vdekja dhe krijesat helmuese - që kuptohet ua ulin entuziazmin njerëzve për Akrepin. Por kjo nëse do të tregohemi fjalë për fjalë. Ashtu si dimri që kthehet në pranverë, me vdekjen vjen jeta e re. Ky transformim dhe natyra ciklike e universit është i fuqishëm dhe kjo fuqi ike, gjë që shpesh i bën ata një kënaqësi për të biseduar. Edhe kur ata kanë histori mjaft fantastike, mënyra simpatike që i tregojnë ata mund t'i bëjë ato histori bindëse. Virgjëreshat janë njerëz kuriozë dhe ata kanë një dhuratë të natyrshme për kërkime - pavarësisht nëse bëhet fjalë për detyra, apo edhe njerëz. Ata gjithashtu shpesh kanë memorie të është ajo që e bën një Akrep të gumëzhijnë. Në fund të fundit, konflikti, vdekja dhe rreziku na lejojnë të vlerësojmë paqen, fillimet e reja dhe shëndetin. Shenjat e zodiakut nuk kanë për qëllim të jenë përgjithësime të grupeve të tëra njerëzve, të gj
I Participate Because
r atë harmoni - e cila mund t'i bëjë situatat Pra, le të kuptohemi, pse është kur takoni Binjakët ose Akrepët menjëherë ndiheni skeptikë ndaj tyre? Nuk është e pazakontë që një Binjak të dëgjojë, "Oh! Ju jeni Binjakë ?! A nuk do të thotë kjo se jeni një gënjeshtar me dy fytyra? ” Ndërkohë, shenja tjetër më e urryer - dhe e keqkuptuar -, nj e tyre të paarsyeshme ose jo të shëndetshme. Planeti i tyre sundues është Afërdita që do të thotë se Peshoret po ushqehen, janë të kujdes
Website(s)